Antrenor personal de fitness in Bucuresti

Educatie

Cum am devenit antrenor personal de fitnessSalutare! Daca esti in cautarea unui antrenor personal de fitness sau a unui preparator fizic in Bucuresti, acum este ocazia sa facem cunostinta.

Numele meu este Paul Stoicescu. Am inceput tenisul de performanta la varsta de 7 ani in cadrul “Clubului Sportiv Steaua” unde am activat in jur de 7 ani, iar ulterior am facut parte din echipa “Clubului Sportiv Progresul” timp de 4 ani. Dupa aceasta perioada am evoluat la “Tenis Club 2000” si am incetat activitatea de jucator la “Clubul Sportiv Politehnica” la varsta de 18 ani.

In ceea ce priveste educatia, am urmat cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti, obtinand diploma de licenta ca mai apoi sa obtin diploma de master in cadrul „Managementul activitatilor sportive”. 

Concomitent cu ultimul an de master, am continuat perfectionarea mea ca antrenor si preparator fizic in cadrul Scolii Nationale de Antrenori (C.N.F.P.A.). Din dorinta de aprofundare si perfectionare in domeniu, am participat la diverse seminarii atat in tara, organizate de catre Federatia Romana de Tenis, cat si in strainatate, de unde am plecat cu o altfel de abordare si mentalitate in ceea ce priveste pregatirea in tenis.

Dupa toate acestea, pentru a adauga o valoare mai mare serviciilor mele am urmat cursurile scolii de fitness “Move On”, devenind antrenor personal specializat in “Personal Training, Functional Training, Strength & Conditioning and Body-Building”. Aceasta scoala m-a ajutat extrem de mult in conceperea unor antrenamente mai eficiente si mai eficace cu privire la pregatirea fizica specifica tenisului.

Fiind pasionat de fenomenul mass-media, am decis ca odata cu F.E.F.S. sa urmez si Facultatea de Jurnalism din Bucuresti, dobandind astfel o mai buna capacitate de comunicare si relationare, atat in limba romana, cat si in limba engleza. In toti acesti ani am mai participat la numeroase cursuri si workshop-uri, deosebit de utile in sfera tenisului si a fitness-ului, pe care le voi enumera mai jos:

 • Nutrition and Physical Activity for Health (Universitatea din Pittsburgh – online)
 • Modulul psiho-pedagogic (Nivelul 1)
 • Recuperarea Umarului (Kinetic Recovery Education)
 • Recuperarea Genunchiului (Kinetic Recovery Education)
 • Recuperarea Coloanei Cervicale (Kinetic Recovery Education)
 • Recuperarea Coloanei Lombare (Kinetic Recovery Education)
 • Acordarea primului ajutor (Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania)
 • Fizio Pilates 1&2: Pelvic Girdle, Shoulder Girdle and Spine Workshop (Move On Education)
 • Communication Skills Workshop (Move On Education)
 • Metabolic Workout Workshop – Level 1 & Level 2 (Move On Education)
 • Advanced Functional Training Instructor (Move On Education)
 • ITF White Badge Chair Umpire Certificate (International Tennis Federation)
 • Psihologia Sportului - Workshop (Asociatia pentru Psihologia Sportului)


Experienta

Experienta acumulata prin munca ca personal trainerTatal meu a fost cel care a dat startul “calatoriei” mele in sport iar prima data cand am pus racheta in mana a fost intr-o vara la varsta de 7 ani. Acest lucru s-a intamplat pe terenurile Clubului Sportiv Steaua. In jurul varstei de 14 ani am continuat antrenamentele la C.S. Progresul, unde se tinea intr-o vreme grandiosul nostru turneu “ATP BRD Nastase Tiriac-Trophy”. M-am bucurat de parcul cu platani pana la varsta de 17 ani, moment in care am dorit sa fac o schimbare. Tenis Club 2000 si Sportul Studentesc sunt ultimele cluburi la care am mai activat. La varsta de 18 ani am renuntat la calitatea de jucator si am decis sa pun accentul pe cariera de antrenor de tenis, preparator fizic si antrenor de fitness. In calitate de antrenor si preparator fizic, am dobandit experienta in a lucra cu copii cu varste dintre cele mai mici, cu juniori care cauta inalta performanta sau care doar isi doresc o dezvoltare armonioasa si cu seniori care urmaresc o buna conditie fizica. In anul 2009, Clubul Sportiv Steaua a fost primul club care m-a gazduit ca antrenor de tenis iar din anul 2012 imi desfasor activitatea de pregatire fizica la diverse cluburi.

Din postura de antrenor personal de fitness si preparator fizic sunt liber profesionist, iar in acelasi timp, fac parte din echipa clubului World Class Downtown din anul 2017. Pana in prezent, am lucrat cu mai multe tipuri de persoane, cu care am avut strategii diferite si diverse programe de fitness, structurate in asa fel incat sa existe un randament crescut spre atingerea obiectivelor pe termen scurt si lung. Printre cele mai comune obiective putem enumera: hipertrofia (cresterea musculara), tonifierea, imbunatatirea andurantei sau corectarea posturii. Oricare ar fi obiectivul, antrenamentele sunt concepute in cel mai mic detaliu, pentru un progres cat mai rapid, dar si in cele mai optime conditii de lucru.

Antrenor personal de fitness certificat

In prezent sunt incadrat in cea mai inalta categorie de antrenori de fitness din cadrul World Class - Elite Personal Trainer - oferind in fiecare zi antrenamente la cel mai inalt nivel.


RECENZII

Nico - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente pline de voie buna cu un antrenor personal care isi face treaba foarte bine 💪
Nico
Robert - Clienti Fitness Tennis Performance
Un program de pregatire fizica ca la carte; puteti conta pe Paul.
Robert
Cristina A. - Clienti Fitness Tennis Performance
O comunicare reusita si spiritul de echipa sunt atuurile cheie ale lui Paul; un antrenor de fitness care dupa aproape fiecare antrenament face follow up cu mine sa vada cum ma simt si in functie de feedback, construieste pe exercitiile pentru saptamanile urmatoare.
Cristina A.
Noni - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente de fitness placute si orientate catre obiectivele mele.
Noni
Cristina - Clienti Fitness Tennis Performance
Un antrenor personal dedicat si foarte organizat.
Cristina
Alex - Clienti Fitness Tennis Performance
Pregatire fizica interactiva; mereu cu ochii pe mine :)).
Alex
Florin - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamentele de fitness la care Paul mi-a fost instructor mi-au prins foarte bine si mi-am imbunatatit capacitatea musculara, rezistenta la efort si greutatea corporala. Recomand cu caldura pe Instructorul de fitness Paul Stoicescu!
Florin
Laura - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente diversificate, provocatoare pe care le condimenteaza cu incurajari ce ma motiveaza.
Laura
Doina - Clienti Fitness Tennis Performance
A focused personal trainer, meeting his client needs and goals with a very relatable approach. A natural communicator who will make you feel strong both physically and mentally. Paul has an individual approach; he is a real pro.
Doina
Oana - Clienti Fitness Tennis Performance
Scriu cu bucurie despre antrenamentele cu Paul, pentru ca asa se si desfasoara: cu bucurie. Dar nu numai. Ci si cu multa seriozitate, profesionalism si disciplina. Si toate aceste lucruri se vad in rezultatele care nu intarzie sa apara.
Oana

Open/Close Menu
Telefon Mail