De ce FTP – Antrenor personal fitness

De ce Fitness Tennis Performance?

Antrenor personal de fitness - Fitness tennis performance

Mi-am propus ca prin Fitness Tennis Performance sa ofer o gama larga de antrenamente de fitness prin care sa acopar toate nevoile sportivilor amatori si profesionisti atat din punct de vedere fizic, cat si nutritional. 

Experienta mea de antrenor personal de fitness de pana acum si felul meu de a fi m-a invatat cat de important este sa asculti sportivul cu care lucrezi pentru a putea forma o echipa solida. Am reusit sa imi dezvolt o inteligenta emotionala crescuta, aceasta calitate ajutandu-ma sa inteleg si sa “simt” mai bine omul de langa mine, sa-mi dau seama ce il supara in ziua respectiva si cum pot proceda pentru a-i maximiza potentialul si a-l face sa iasa  de la antrenament cu un zambet larg pe buze. Oamenii creeaza conexiuni; o conexiune solida va avea intotdeauna un impact major asupra randamentului; suna ciudat, dar de ce renumitul jucator de tenis, Roger Federer, ar mai avea nevoie de antrenor dupa atatea titluri de Grand Slam castigate si dupa o experienta atat de vasta cu adversari atat de  diversificati.

Prioritatea mea ca antrenor personal

Prioritatea mea numarul 1 ca antrenor personal este sanatatea persoanei cu care lucrez. Sunt o persoana perfectionista iar atentia la detalii face diferenta in orice domeniu ai lucra. In acest sens, creez antrenamente in care toate secventele acestora (warm-up, main part, stretching) joaca un rol extrem de important. Calitatea unui program de pregatire fizica sau de fitness este data de atentia acordata sesiunilor de la inceput pana la sfarsit si de planul de alimentatie. Incalzirea pune sangele in miscare, pregatind organismul pentru efort, partea principala se axeaza pe dezvoltarea unei sau unor calitati motrice iar stretching-ul ajuta la recuperarea pentru a doua zi. 

Indiferent de ceea ce iti doresti de la corpul tau sunt aici sa te ajut si te astept cu programe de pregatire fizica specifica jocului de tenis, antrenamente pentru slabire sau crestere musculara, sfaturi nutritionale, antrenamente cardio, programe de mobilitate/flexibilitate si antrenamente prehab

Daca pentru tine e o provocare, pentru mine este o provocare si mai mare iar satisfactia mea profesionala consta in rezultatele la care lucram impreuna.

 

RECENZII

Nico - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente pline de voie buna cu un antrenor personal care isi face treaba foarte bine 💪
Nico
Robert - Clienti Fitness Tennis Performance
Un program de pregatire fizica ca la carte; puteti conta pe Paul.
Robert
Cristina A. - Clienti Fitness Tennis Performance
O comunicare reusita si spiritul de echipa sunt atuurile cheie ale lui Paul; un antrenor de fitness care dupa aproape fiecare antrenament face follow up cu mine sa vada cum ma simt si in functie de feedback, construieste pe exercitiile pentru saptamanile urmatoare.
Cristina A.
Noni - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente de fitness placute si orientate catre obiectivele mele.
Noni
Cristina - Clienti Fitness Tennis Performance
Un antrenor personal dedicat si foarte organizat.
Cristina
Alex - Clienti Fitness Tennis Performance
Pregatire fizica interactiva; mereu cu ochii pe mine :)).
Alex
Florin - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamentele de fitness la care Paul mi-a fost instructor mi-au prins foarte bine si mi-am imbunatatit capacitatea musculara, rezistenta la efort si greutatea corporala. Recomand cu caldura pe Instructorul de fitness Paul Stoicescu!
Florin
Laura - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente diversificate, provocatoare pe care le condimenteaza cu incurajari ce ma motiveaza.
Laura
Doina - Clienti Fitness Tennis Performance
A focused personal trainer, meeting his client needs and goals with a very relatable approach. A natural communicator who will make you feel strong both physically and mentally. Paul has an individual approach; he is a real pro.
Doina
Oana - Clienti Fitness Tennis Performance
Scriu cu bucurie despre antrenamentele cu Paul, pentru ca asa se si desfasoara: cu bucurie. Dar nu numai. Ci si cu multa seriozitate, profesionalism si disciplina. Si toate aceste lucruri se vad in rezultatele care nu intarzie sa apara.
Oana

Open/Close Menu
Telefon Mail