De ce FTP – Antrenor personal fitness

De ce Fitness Tennis Performance?

Antrenor personal de fitness - Fitness tennis performance

O abordare diferita. Mi-am propus ca prin Fitness Tennis Performance sa aduc o viziune holistica asupra antrenamentelor de fitness, programelor de pregatire fizica sau celor de recuperare. Cand spun acest lucru, ma refer la faptul ca un antrenor personal trebuie sa trateze aceste programe din mai multe unghiuri, cele mai importante fiind “movement, nutrition, mind” sau “champions triangle”. Mintea joaca un rol vital de care foarte putini sunt constienti si de aceea, vreau sa subliniez importanta integrarii acestui aspect in construirea programelor de antrenament. Un spirit si o minte linistite si sanatoase, grabesc progresul sau procesul de refacere; motivatia este mai mare iar disciplina incepe sa faca diferenta. Nu motivatia este cheia, ci DISCIPLINA. Motivatia te face sa iti doresti acel lucru, dar DISCIPLINA te face sa IMPLEMENTEZI actiunile pentru atingerea acelui obiectiv.

Pe langa acestea, experienta mea de antrenor personal de pana acum si felul meu de a fi m-a invatat cat de important este sa asculti sportivul cu care lucrezi pentru a putea forma o echipa solida. Am reusit sa imi dezvolt o inteligenta emotionala avansata, aceasta calitate ajutandu-ma sa inteleg si sa “simt” mai bine omul de langa mine, sa-mi dau seama ce il supara in ziua respectiva si cum pot proceda pentru a-i maximiza potentialul si a-l face sa iasa  de la antrenament cu un zambet larg pe buze. Oamenii creeaza conexiuni; o conexiune solida va avea intotdeauna un impact major asupra randamentului; suna ciudat, dar de ce renumitul jucator de tenis, Roger Federer, ar mai avea nevoie de antrenor dupa atatea titluri de Grand Slam castigate si dupa o experienta atat de vasta cu adversari atat de  diversificati.

Prioritatea mea ca antrenor personal

Prioritatea mea numarul 1 ca antrenor personal este mindset-ul persoanei cu care lucrez. Un mindset puternic si prosper sustine un stil de viata sanatos construit in jurul acelui triunghi al campionilor (movement, nutrition, mind). Sunt o persoana perfectionista iar atentia la detalii face diferenta in orice domeniu. In acest sens, creez antrenamente in care acea abordare globala aduce multiple beneficii in calatoria spre atingerea obiectivului. Calitatea unui program de pregatire fizica sau de fitness este data de structura sesiunii de antrenament, planul de alimentatie si starea mindset-ului. Nu doar una, nu doua…ci TOATE TREI!

Indiferent de ceea ce iti doresti de la corp si minte sunt aici sa te ajut si te astept cu programe de pregatire fizica specifica jocului de tenis, antrenamente pentru slabire sau crestere musculara, sfaturi nutritionale, antrenamente cardio, programe de mobilitate/flexibilitate si antrenamente prehab…toate acestea in prezenta unei mentalitati de campion.

Daca pentru tine e o provocare, pentru mine este o provocare si mai mare iar satisfactia mea profesionala consta in rezultatele la care lucram impreuna.

Ultimele articole

18 ianuarie 2022

Cum te pregătești pentru prima zi de sală?

Ai decis să te apuci de sală și te întrebi cum trebuie să te pregătești? În linii mari, pregătirea pentru prima zi de sală nu este […]
16 ianuarie 2022

De ce este importantă încălzirea înainte de antrenament?

Ai venit la sala de fitness și te simți pregătit/ă de antrenament? Nu uita să faci încălzirea, ca să îți pregătești organismul pentru efort și ca […]
12 ianuarie 2022

Ce rol joacă planul nutrițional în atingerea performanțelor sportive?

Te-ai întrebat vreodată care e rețeta perfectă pentru a pierde kilogramele în plus, pentru a te menține, pentru a îți dezvolta masa musculară sau pentru a […]
RECENZII

Nico - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente pline de voie buna cu un antrenor personal care isi face treaba foarte bine 💪
Nico
Robert - Clienti Fitness Tennis Performance
Un program de pregatire fizica ca la carte; puteti conta pe Paul.
Robert
Cristina A. - Clienti Fitness Tennis Performance
O comunicare reusita si spiritul de echipa sunt atuurile cheie ale lui Paul; un antrenor de fitness care dupa aproape fiecare antrenament face follow up cu mine sa vada cum ma simt si in functie de feedback, construieste pe exercitiile pentru saptamanile urmatoare.
Cristina A.
Noni - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente de fitness placute si orientate catre obiectivele mele.
Noni
Cristina - Clienti Fitness Tennis Performance
Un antrenor personal dedicat si foarte organizat.
Cristina
Alex - Clienti Fitness Tennis Performance
Pregatire fizica interactiva; mereu cu ochii pe mine :)).
Alex
Florin - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamentele de fitness la care Paul mi-a fost instructor mi-au prins foarte bine si mi-am imbunatatit capacitatea musculara, rezistenta la efort si greutatea corporala. Recomand cu caldura pe Instructorul de fitness Paul Stoicescu!
Florin
Laura - Clienti Fitness Tennis Performance
Antrenamente diversificate, provocatoare pe care le condimenteaza cu incurajari ce ma motiveaza.
Laura
Doina - Clienti Fitness Tennis Performance
A focused personal trainer, meeting his client needs and goals with a very relatable approach. A natural communicator who will make you feel strong both physically and mentally. Paul has an individual approach; he is a real pro.
Doina
Oana - Clienti Fitness Tennis Performance
Scriu cu bucurie despre antrenamentele cu Paul, pentru ca asa se si desfasoara: cu bucurie. Dar nu numai. Ci si cu multa seriozitate, profesionalism si disciplina. Si toate aceste lucruri se vad in rezultatele care nu intarzie sa apara.
Oana

Open/Close Menu
Telefon Mail